Groepsaccommodaties op Texel

Ben je een weekendje weg aan het plannen met een grote groep vrienden of familie? Op Texel vind je genoeg accommodaties waar je met grotere groepen terecht kunt. Bekijk de verschillende mogelijkheden waar je met een groep kunt overnachten. In het bos of vlakbij een dorp. Veel accommodaties hebben diverse sportfaciliteiten.


Stayokay

Groepsaccomodatie hostel Stayokay Texel overnachten

Dit hostel ligt centraal op het eiland, op loopafstand van het levendige centrum van Den Burg en 6 km van het strand. Het beschikt over moderne faciliteiten en elke kamer heeft sanitaire voorzieningen. Met diverse speel- en sportvelden. 

De Zilvermeeuw

Groepsaccomodatie Zilvermeeuw Texel overnachten

Omringd door bos, heide en duinen bevindt zich deze moderne en sfeervolle groepsaccommodatie De Zilvermeeuw. De ligging is uniek, midden in het Nationaal park, naast Ecomare en dicht bij het strand.

Jonkersbergen

Groepsaccomodatie Jonkersbergen Texel overnachten

Dit groepsverblijf ligt bij Den Hoorn, op een vrij en rustig plekje tussen de weilanden. Met een groot buitenterrein, ideaal voor jongeren. Met speeltoestellen en een sportveld, verscholen achter een dikke bomenhaag.

Bloem & Bos

Groepsaccomodatie bloem bos Texel overnachten

Bloem en Bos is door haar ligging, de perfecte uitvalsbasis voor je schoolkamp, familieweekend, teamuitje en/of vriendenweekend. Het bestaat uit 2 accomodaties en heeft maximaal 52 slaapplaatsen. Met een voetbalveld en gezellig kampvuur plek.

De stolp

Groepsaccomodatie de Stolp Texel overnachten

Zoek je een rustig gelegen en sfeervol groepsverblijf geschikt voor kinderen? Dan is groepsaccommodatie De Stolp een ideaal verblijf. De accommodaties zijn geschikt voor verschillende groepsformaten tot groepen van 120 personen.

Zwaluwhof

Groepsaccomodatie Zwaluwhof Texel overnachten

Deze groepsaccommodatie is gelegen in een bosrijke en rustige omgeving, op loopafstand van de duinen en het strand en net buiten het gezellige De Koog. Met een pingpongtafel, voetbalgoaltjes, korfbalpalen en een kampvuur plek.

Liever via de plattegrond van Texel zoeken?

Booking.com