De Krim Texel

De Krim Texel is een begrip op Texel. Het bestaat uit 8 verschillende parken die over het hele eiland verspreid zijn. De parken liggen op de mooiste plekken van Texel. Altijd grenzend aan natuur en dichtbij duinen, strand en zee.

Accommodaties van De Krim Texel

De Krim Texel bestaat uit een aantal prachtige campings, en vakantiepark met vele faciliteiten, een rustig bungalowpark, stijlvolle appartementen en een luxe hotel in De Cocksdorp. De volgende parken zijn er op Texel te vinden:

  • Vakantiepark De Krim 
  • Hotel Molenbos  
  • Residentie Californië 
  • Bungalowpark ’t Hoogelandt 
  • Camping Kogerstrand  
  • Camping De Shelter 
  • Camping Loodsmansduin
  • Villapark De Koog 

Zwembad De Krim

De Krim heeft een prachtig nieuw zwembad. Het zwembad is gevestigd op vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Het zwembad heeft een heerlijk binnenklimaat, verschillende leuke attracties en een buitenbad waar je heerlijk kunt zonnen. Verblijf je niet op het vakantiepark? Dan kun je ook gewoon gebruik maken van het zwembad. Je hoeft alleen maar online een kaartje te kopen.


Plattegrond van De Krim Texel

Bekijk de plattegronden van de verschillen parken van De Krim Texel.


Camping De Krim Texel prijzen

Bekijk per park de prijslijsten. Op krim.nl vind je de actuele prijzen en aanbiedingen voor 2019 en 2020.


Openingstijden receptie vakantiepark De Krim

De openingstijden van de faciliteiten zijn verschillend. Bekijk de openingstijden van vakantiepark De Krim, camping Loodsmanduin, camping Kogerstrand en camping De Shelter.


Vakantiehuis huren bij De Krim texel?

Bij De Krim Texel heb je vele soorten vakantiehuizen op verschillende parken verspreid over het eiland. Van luxe villa’s tot comfortabel chalets. De vakantiehuizen liggen op de mooiste plekken van het eiland, midden in de natuur en vlakbij het strand en de duinen. Er zijn verschillende soorten vakantiehuizen.

Luxe villa’s

De Krim heeft moderne villa’s met veel luxe. Er zijn vrijstaande villa’s voor 2 tot 12 personen. Je hebt ook accommodaties met een eigen wellnessruimte of zwembad. De luxe vakantiehuizen staan in De Koog en in De Cocksdorp. Lees er meer over.

Familiehuizen

De zeer luxe familievilla’s zijn ideaal voor een groot gezin, familie- of bedrijfsuitje of vriendenweekend. De huizen zijn geschikt voor 8 tot 20 personen. Met grote groepen kun je natuurlijk ook villa’s naast elkaar reserveren. Lees er meer over.

Bungalows

Het vakantiepark De Krim biedt bungalows van 4 tot en met 11 personen. Elke bungalow heeft een modern interieur en mooie faciliteiten zoals een bad, sauna, tweede badkamer of extra riante tuin. Er zijn genoeg bungalows die prima bij jouw voorkeur passen. Lees er meer over.

Chalets

De chalets zijn zeer uitgeruste vakantiehuizen. Door de vele raampartijen kun je mooi naar buiten kijken. Je vindt de chalets in Den Hoorn en in De Cocksdorp. Lees er meer over.

Appartementen

Wil je graag een appartement? Ga dan naar Residentie Californië van De Krim Texel. Het complex ligt vlakbij het bos van Texel, de duinen en het strand. Er zijn grote appartementen waar je met 4 personen in kunt. Je vindt het appartementencomplex vlakbij het dorpje De Koog. Lees er meer over.


Gratis bootticket bij De Krim

Wil je een gratis bootreis? Boek dan 3 maanden voor aankomst online je verblijf bij vakantiepark De Krim en ontvang een gratis bootticket voor je auto! Lees alle voorwaarden op de krim.nl.