Vakantiehuizen op Texel

Op zoek naar een leuke en origineel vakantiehuisje op Texel? Op de mooiste plekken staan prachtige vakantiehuizen die van alle gemakken voorzien zijn. Verblijf in een vrijstaande huis, een appartement, chalet of luxe villa.

Villa Bos & Velduil

Villa bos Velduil Texel
Booking.com

Een luxe vakantiehuis op 7000 m2 eigen grond, vlakbij De Cocksdorp. Gelegen in een duinpan, omringd door bos. Op steenworp afstand ligt de 18 holes golfbaan De Texelse met zijn duinen, waterpartijen en greens.

Villa Pijpersdijk

Booking.com

Echt een plaatje dit vakantiehuis! De villa ligt in De Koog op Texel op 2,2 km van Ecomare en heeft een bubbelbad. Het Nationaal Park Duinen van Texel bevindt zich op 2,3 km van de accommodatie. Hier kun je heerlijk relaxen.


Familiehuis Bornrif

Vakantiehuis Bornrif De Koog op Texel

Deze authentieke stolpboerderij ligt 700 meter buiten het bruisende centrum van De Koog op een rustige plek. Het Noordzeestrand ligt op minder dan 1 km afstand. Ideaal voor grote families.

Villa bouwlust Z

Villa bouwlust Z De Cocksdorp Texel
Booking.com

Dit zonnige huis biedt een heerlijke basis om lekker te ontspannen op Texel. De villa ligt in De Cocksdorp, op 3,6 km van de vuurtoren van Texel en op 5 km van Paracentrum Texel. De accommodatie heeft gratis WiFi.