De 5 beste hotels op Texel

Hotels op Texel aan het zoeken? Iedereen heeft wel een favoriet. Om de fijne sfeer die er hangt of het vriendelijke personeel, maar ook vanwege de mooie kamers, het heerlijke eten of de fantastische ligging. Dit zijn de 5 beste hotels van Texel volgens ons!


Boutique Hotel Texel

Top 5 hotels op Texel

Deze accommodatie noemt zichzelf niet voor niets “boutique hotel”. Het hele pakket is hier aanwezig: van kamers tot personeel, van restaurant tot sauna. Boutique Hotel Texel maakt het verschil in de kleine dingen. Het is een prachtig verblijf waarbij gastvrijheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. ’s Avonds hangt er een intieme sfeer in het restaurant en wil je eigenlijk nog lang niet terug naar je kamer. En ben je een echte wellness liefhebber, dan moet je bij Boutique Hotel Texel zijn.


Op Oost Boutique Hotel

Deze accommodatie in Oosterend op Texel heeft 12 kamers die van alle luxe voorzien zijn. De heerlijke bedden en stortdouche voelen echt als een verwennerij. Sommige Suites hebben ook een heerlijk ligbad. De meeste punten scoort Op Oost met het eten. In het Kook Atelier worden 15 smaakmomenten door vriendelijk personeel geserveerd. Een culinair hoogstandje in een prachtige kas. Gedurende de hele avond word je heerlijk verwend met bijzonder eten en drinken. Een absolute aanrader!


Strandhotel Noordzee

Hotel Noordzee Texel

Het enige hotel aan zee op Texel! Dat mag niet onopgemerkt blijven. Voor de perfecte zonsondergang boek je hier een kamer met een waanzinnig uitzicht over het strand en de Noordzee. De ruime kamers hebben een echte Texelse sfeer. Het ontbijt in Strandhotel Noordzee is erg uitgebreid met elke dag iets anders. Dus wil je even helemaal weg zijn, dan is dit verblijf de beste plek om tot rust te komen.


Last minute naar Texel?


Hotel Lindeboom

Hotel de Lindeboom Den Burg Texel

Een gezellig verblijf met allure, dat is Hotel De Lindeboom op Texel. Wat het meest opvalt zijn de schone kamers, deze zijn tiptop in orde. Ze zijn klassiek ingericht, wat perfect past bij de uitstraling van het gebouw. Verder is de ligging perfect. In hartje Den Burg, naast de fietsverhuur en met een zeer uitnodigend terras. Ook honden worden hier verwend met hun eigen voerbak, snoepjes en een kleedje.


Hotel Kogerstaete

Hotel Kogerstaete Texel

Van de buitenkant moet dit hotel het niet hebben. Alles draait hier namelijk om aandacht. Aandacht voor de gasten. Het personeel is uiterst vriendelijk, behulpzaam en leggen je helemaal in de watten. De ligging is ook super, in het centrum van de Koog en vlakbij het strand. En houd je van uitgebreid ontbijten, dan moet je zeker hier zijn. Hotel Kogerstaete heeft een overheerlijke ontbijt met het zelfgebakken brood en jam.