Tips

Drie prachtige fotolocaties

Hou je ervan om de natuur te fotograferen? Dan is Texel de perfecte plek! We nemen je mee langs 3 mooie plekjes op het eiland. Bekijk de ligging en ga op pad. 


Schotse Hooglanders natuur wandelen Bollekamer Texel

Natuurgebied De bollekamer

In duingebied Bollekamer houden Schotse Hooglanders de begroeiing laag. Ze reageren heel ontspannen op mensen. Ze kijken vaak even op en grazen dan snel weer verder. Het blijven wel wilde dieren, dus houd afstand.


Texel boot kosten tijden hotels last minutes activiteiten resturant fietsen wandelen natuur

Strand bij Paal 17

Een prachtige plek voor zonsondergang. Ligt in het midden van de kust bij Paal 17. Door de strandhuisjes geeft het een geweldig plaatje.


Texel activiteit tips Vuurtoren

Vuurtoren bij De Cocksdorp

Het symbool van Texel is de vuurtoren, op de noordpunt van het eiland. De robuustheid, de rode kleur en de prachtige locatie, maken het plaatje echt prachtig. Tip: neem wat afstand, zodat je de zee en het strand ook in beeld krijgt.

2 gedachten over “Drie prachtige fotolocaties

  1. Ik heb een lange tijd alleen maar portretfotografie gedaan en zou nu ook graag foto’s in de natuur willen maken. Binnenkort ga ik ook naar Texel en ben me al aan het voorbereiden om op verschillende locaties te fotograferen. De vuurtoren ga ik zeker niet vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *