Dankjewel Lonely Planet. HelloTexel!

Lonely planet Texel
Lonely Planet Texel Best in Europe

Reisgids Lonely Planet nam dit jaar Texel op in hun top 10 van Europese vakantiebestemmingen. Het Waddeneiland staat op de 9de plek achter het Griekse Peloponnesos (1), Deense Aarhus, Italiaanse Venetië en Franse Dordogne. Dit inspireerde ons voor een website over Texel: HelloTexel.


Prachtige natuur op Texel

De reisgids prijst Texel voor zijn ongerepte natuur, zoals duinen, natuurparken, fantastische verlaten witte stranden en dennenbossen. Maar ook op cultureel en sportief gebied heeft Texel veel te bieden, zoals verschillende zomerse festiviteiten en de Ronde van Texel, de grootste catamaranrace ter wereld. Lonely Planet is verder enthousiast over de overnachtingsmogelijkheden en de restaurants & bars.


HelloTexel: dé gids voor een geweldig verblijf op Texel

De top 10 notering is natuurlijk niet niet de enige reden. Wij vinden dat Texel dé vakantiebestemming van Nederland is. Een mooie plek om tot rust te komen en te genieten van alles wat Texel te bieden heeft. We love Texel! Met HelloTexel bieden we bezoekers een platform om het ultieme eilandgevoel te ervaren. Het is dé gids om te beleven, ontdekken en te verblijven op Texel. Beleef activiteiten, musea en restaurants. Ontdek de natuur, het strand, wandel- en fietsroutes. Verblijf in hotels, bed & breakfasts, vakantiehuizen en meer.