Goedkoper of gratis met de boot naar Texel? Zo doe je dat

Korting voor boot naar Texel

Ben je van plan om binnenkort een paar dagen naar Texel te gaan? Dan begint je vakantie met een reis op de veerboot naar Texel. De normale kosten voor de overtocht met een auto zijn € 37,- en die voor een motor € 11,-. Maar de overtocht naar Texel kan ook goedkoper. Lees de tips om voordelig en zelfs gratis met de veerdienst naar Texel te gaan.


Kies voor het daltarief

Als je voordeliger met de boot wilt, kun je op dinsdag, woensdag of donderdag de overtocht naar Texel nemen. De TESO heeft dan een lager tarief. Je betaalt die dagen maar € 25,00 voor een retourtje. De terugreis mag je op alle dagen maken. Voor motoren is het daltarief op dinsdag, woensdag en donderdag € 8,20.


Neem een 5-rittenkaart

Ga je meerdere keren naar Texel? Kies dan voor een 5-retourskaart. Met de auto kost dit jaar € 118,00. Dat is € 23,60 per retour! Er bestaat ook een nog goedkopere 15-retourskaart.


Gratis met de boot naar Texel!

Wil je een gratis bootreis? Boek dan 3 maanden voor aankomst online je verblijf bij vakantiepark De Krim en ontvang een gratis bootticket voor je auto! Bij een verblijf van minimaal een week met aankomsten op maandag of vrijdag in de periode buiten de reguliere schoolvakanties krijg je ook nog eens 10% vroegboekkorting. Lees alle voorwaarden op krim.nl.


Voorkomen dat je de boot mist?

Binnenkort naar Texel tijdens drukke weekenden? Bekijk de tips sneller bij de veerboot naar Texel te komen.